Vi grundade KI Consulting AB med en övertygelse:
att erbjuda VVS-projektering och energieffektivisering som kombinerar

branschkunskap med innovativa lösningar.

Vi har märkt att många konsulter saknar både praktisk erfarenhet från produktionen och den tekniska förståelsen som krävs för att kunna skapa kostnadsbesparande anläggningar. Detta ledde oss till vår passion att skapa en unik service som kombinerar det bästa av båda världarna! 

VÅRT TEAM

Mattias Cronlund

VD

En utbildad VVS-ingenjör med 8 års erfarenhet av VVS-projektering. Under sin karriär har Mattias projekterat en stor bredd av projekt; allt från villor till samhällsbyggnader och speacialfastigheter. Han har även tidigare varit ledare för ingenjörer i sin dåvarande roll som gruppchef och uppdragsansvarig. 

Alexander Ekberg

Grundare

Alexander är en erfaren rörentreprenör med över 18 års branscherfarenhet och har tidigare arbetat som VVS-konsult under 8 år. Alexander har en gedigen akademisk bakrund inom teknisk fysik samt studier i ledarskap på Handelshögskolan.

VÅRT KUNDFOKUS 

Vi sätter högt värde på tillgängligheten för våra kunder. Oavsett om det är under projekteringsfasen eller produktionsfasen strävar vi efter att erbjuda våra kunder bästa möjliga stöd för att framgångsrikt slutföra sina projekt. Vi förstår entreprenörer i branschen eftersom vi själva också är det, samt har erfarenhet från installationsbranschen. Detta unika perspektiv gör oss till en pålitlig partner för att utveckla och genomföra ett lyckat projekt.

vårA REFERENSER

Vi är stolta över att ha deltagit i stora internationella projekt som Abu Dhabi International Airport, The ISS Building, Lancaster University, Singapore Sports Hub, Stockholm Waterfront och många fler. Dessa projekt är exempel på vår förmåga att leverera högkvalitativa metoder som upfyller de mest avancerade tekniska lösningarna. Vi har även tidigare projekterat allt från villor och flerbostadshus till samhällsbyggnader och specialfastigheter.

VÅR FRAMTIDSVERSION

Vår ambition är inte att bli jättestora. Vårt mål är att behålla vår personliga touch och vi planerar att vara en kompakt organisation med upp till 10 konsulter. Detta ger oss möjligheten att upprätthålla starka och nära kundrelationer samtidigt som vi prioriterar kvailtet framför kvantitet.