Blogg

Tandblekning eller inte?


skrivet den 21 jun av Admin, klockan:13:45

Vilken tandblekning är bäst eller sämst? Jag har länge funderat på att bleka tänderna och informationen om den är väldigt olika om det är bra eller dåligt, blir tänderna vitare, nej säger en del, det är marginellt. Om man köper en gel och gör den hemma själv. Funkar det.. Ja på en del? Själv tycker jag att det är jätte jobbigt att ha tandblekning själv , det gör ont i tänderna.

Sen finns det ju laser! Jag är trots allt ite nyfiken på det, men då får man höra att den motoden inte alls är bra för det kommer inte att synas. Borde det inte göra det om man lägger drygt 3000:-? Det tar en timme, visst jag tycker att det verkar lurigt att tänderna ska bli vita efter en timme. Hm.. Om jag inte gör det får jag ju inte veta.

Reklamen är ingen ide att lyssna på för där är allt såå bra.

Jag får ta och snoka lite till, men om det är ngn som läser detta så skriv gärna vad ni tycker, för jag behöver info om det. Jag ska bleka mina tänker men har inte bestämt metoden ännu.


Currently rated 1.7 by 107 people

  • Currently 1,719627/5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Comments

Comments are closed