Blogg

Sjuka drömmar om kassalådor


skrivet den 06 dec av Kia, klockan:02:18

Jaha, då var jag här igen. Somnade men drömde så himla sjukt, drömde att jag sprang runt och försökte gömma en massa antika skatter i kassalådor men som hela tiden kom tillbaka till mig igen så jag om och om igen fick hitta nya kassalådor att gömma dem i. Där nånstans vaknade jag upp, febervarm och allmänt äcklig ;)

Känns som att jag kanske blev liiite för inspirerad av att läsa om Johny Depp och Pirates of the caribean ;)

 

Men ärligt, att ha feber är verkligen bland det värsta som finns, inte nog med att man är och blir astrött man kan ju banne mig inte sova heller för det gör ont typ öveallt av febervärk  och så är man för varm ena sekunden för att nästa sekund frysa så man hackar tänder. Gaaah, blir galen om jag inte snart blir frisk.

Men hittade i alla fall ett sömnpiller att läsa så jag kan somna om igen ;)

http://www.expressen.se/ekonomi/1.2240549/sa-blir-din-skatt-efter-nyar

 

Såna prognoser är så himla tråkiga och bygger sällan på så mkt verkligt. Det där ,med att dra åt svångremmen på plånboken tex hamnar i de flesta fall om några enstaka kronor mer eller mindre i skatt. Knappast något som spelar så särskilt stor roll för den privata ekonomin.
Sen att måla ut desto lägre skatt desto bättre, det är ju inte heller riktigt sant., Inte om tex kostnaderna för vård, barnomsorg m.m. istället ökar får då får man ju ändå betala det med just de pengarna som man fått mer över på att skatten blivit sänkt, gäller ju att se saker i ett helhetsperspektiv.


Currently rated 1.5 by 69 people

  • Currently 1,507246/5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Comments are closed