Blogg

Nästan så jag saknar Scanning av leverantörsfakturor


skrivet den 05 dec av Kia, klockan:23:26
Har vart sjuk igen :(
Har ju inte vart annat än sjuk den senaste tiden, känns det som ibland
Har haft ont i halsen till och ifrån ett tag, fram emot helgen mådde jag bättre, men framåt lördagskvällen började jag få mer och mer ont i halsen. Kan säga såhär, jag har haft mycket halsfluss men jag har aldrig haft så fruktansvärt ont som denna gång. När jag till slut inte längre ens kunde svälja och nästan satt och lipade för att det gjorde så ont så åkte jag upp till akuten. Det var inte en halsinfektion utan jag hade fått början till en halsböld (det gjorde så ont att läkaren inte kom åt att titta ordentligt)...

Tre på natten kom jag hem igen och stupade i säng, men kunde intesova då det gjorde alldeles för ont.
När jag sen vaknade igår morse så såg jag ut som en hamster och lät som Kalle Anka, då min stackars hals var så svullen att jag plötsligt såg ut som ett päron. Det var inte så mkt annat att göra än att försöka vila lite, fast på kvällen stack jag under protest ut en sväng

Sovit dåligt även i natt, vaknade vid femtiden idag. Tycker synd om alla i min omgivning, jag kan inte äta, knappt ens dricka (jättekul, jag har fått tugga sönder mina tabletter,inte kul) och det finns inget som får mig på så dåligt humör som när jag är hungrig. Kan för tillfället inte ens tala
Ne, nu ska jag försöka att inte vara så förbannat gnällig (bara tvungen att gnälla av mig lite, känns ibland som att det är poängen med en blogg) Bara det att jag har så förbannat tråkigt att jag nästan saknar jobbet och (som iof just nu består mycket av trkigheter tex, Scanning av leverantörsfakturor )Men får väl trösta mig med blasktidningar & detta ögongodis så länge ;)
http://www.expressen.se/noje/film/1.2241399/jackman-fick-deppa-johnny-blev-kapten

Be the first to rate this post

  • Currently 0/5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Comments are closed