Blogg

En stjärna i guld på kanten för detta


skrivet den 02 dec av Kia, klockan:21:36

Analysen efter valet har kommit, jäklar vilka slutsatser och fantastiska nyheter dom kommit på då. http://www.expressen.se/nyheter/1.2238158/socialdemokraternas-egen-analys-av-katastrofvalet

 

Hör och häpna angående varför sossarna katastrofförlorade valet!

 

Vi vill inte ha höjda bensinskatter, fastighetsskatt och en massa förslag på skatter som ingen ens förstod vad som menades med.

Det rödgröna samarbetet var inte heller jättepopulärt precis.
Dessutom hade inte väljarna förtroende för Mona Sahlin, nej men hur tusan kunde de räkna ut detta???

Vilka totala snillen som räknat ut allt detta!

En riktigt stor stjärna i guld på kanten för detta!

 

Ja alltså ovanstående var ganska så ironiskt menat om det undgick någon, men ibland kan man verkligen undra. Varför skulle det behövas en lång undersökning för att komma fram till ovanstående, det är ju för tusan klart som korvspad och framkom i varenda jäkla tidning både före, under och efter valet. Så god dag yxskaft om de verkligen inte förstod detta innan. Förstår inte Att Mona Sahlin verkligen satt kvar så länge med tanke på att ALLA siffror entydigt pekade på att det var väldigt få som ville se henne som statsminister och till och med en del av sossarnas egna väljare bytte sida pga detta. Det är ju självfallet en seriös indikator på att något är fel när till och med de egna väljarna sviker på det sättet. Dessutom känns tex höjd bensinskatt osv ganska så verklighetsfrämmande, hallå vi bor i ett land där en mycket stor del av befolkningen är helt beroende av sina bilar både för att kunna arbeta och leva. Skilj hellre då på stadsregionerna och landsbygden.

 

Men men, påtal om stjärna i guld så ska jag ge mig ut och leta efter en sådan, fast av adventstyp till fönstret. Hittar bara vita eller silver men jag SKA ha en i just guld.


Be the first to rate this post

  • Currently 0/5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Comments are closed